Kenőanyagok

Ipari kenőanyagok és szolgáltatások

Az általunk forgalmazott ipari kenőanyagok kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy ár-érték arányban a legjobbat tudjuk nyújtani partnereinknek. Ezért választékunkban megtalálhatóak az egyszerűbb és olcsóbb kenőanyagtól a legkorszerűbb növényi olajból készült termékpaletta teljes választéka. Növényi olajból készült csúcsminőségű termékeink a Reach előírása szerint nem jelöléskötelesek, hiszen nem számítanak a legszigorúbb előírások szerint sem veszélyes anyagnak, ezért a kiszereléseken nem jelenik meg a veszélyt jelző X felirat. Ezek a kenőanyagok teljes mértékben bőrbarát anyagok, nem irritálják azt, és belélegzésnél sincs káros mellékhatásuk.
Total Fluid Management szolgáltatásunkat mindig a vevőink igényeihez igazítjuk. Gépenként elkészítjük az adott kenési helyekre a megfelelő kenőanyagok kiválasztása utána az optimális kenési tervet. Igény esetén ezt a saját szoftverünkön rögzítjük. Vevőink nyomon követhetik a fogyásokat és a cseréket. Kisebb vevőink esetében eseti megbízással dolgozunk. Nagyobb vevők elvárásait akár folyamatos munkavégzéssel tudjuk teljesíteni. Munkánk eredményeképpen a hidraulikaolajok és cirkulációs olajok élettartama megnövekszik, az emulziók, vágóolajok tisztábbak lesznek, ezáltal jelentős mértékben megnövekszik a termékek csereperiódusa, hogy ezzel is csökkentsük vevőink költségét és a környezetbe visszajutó káros anyagok mennyiségét.

Közlekedési kenőanyagok

Kenőanyag-programunk pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van: a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő termékeink és szolgáltatásaink segítségével egyszerű, hatékony karbantartási programot működtethet, teljes üzemeltetési költsége pedig a lehető legalacsonyabb lesz. Rövidebb szállítási határidők, alacsonyabb készletszint, egyedi megállapodás esetén 24 órás készenléti kiszállítás, alkalmazkodás az Ön készletgazdálkodási rendszeréhez, beleértve a ’just in time’ és a feltöltéses típusú készletgazdálkodást is.

Optimális szervizintervallum program:

  • monitor olajelemzés
  • fáradtolaj ártalmatlanítása
  • díjtalan házhoz szállítás – megrendelést követően 48 órán belül
  • vevőink részére szerződéskötés és igény esetén olajpumpát, valamint környezetvédelmi engedélyekkel rendelkező fáradtolaj-tároló konténert biztosítunk
  • díjtalan kenőanyag- és környezetvédelmi szaktanácsadás
www.hangsterfers.hu